Over deze website

Over BesteAankoop.com

Beste Aankoop is een gloednieuwe website waarop je de beste producten van dit moment kunt vinden, gemakkelijk andere producten met elkaar vergelijkt en de belangrijkste specificaties kunt bekijken. Wanneer je een keuze gemaakt hebt, kun je deze direct bestellen bij je favoriete webshop. Voornamelijk richten wij ons op elektronica apparaten.

De website hebben we zelf ontwikkeld en is in eigen beheer. We werken met een klein team en zitten nooit stil, maar blijven altijd weer vernieuwen en zijn dus ook druk bezig om deze website steeds verder uit te breiden en up-to-date te houden.

Elke maand verzenden we een gratis nieuwsbrief over technologie. Vol met tips, uitgelichte producten, artikel over technologie, de beste aanbiedingen van de week en meer. Eerst volgende nieuwsbrief niet missen? Meld je dan hier aan. Wekelijks plaatsen we nieuwe content op Instagram, Facebook en Twitter, zoals product van de week en meer.

Waarom doen we dit?

Om jou te helpen met het kopen van de beste producten. Dit om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zodat jij gegarandeerd bent dat je het beste product besteld! We willen je altijd helpen met advies voor het product waar je naar op zoek bent. Hiervoor kun je ons mailen (info@besteaankoop.com). We proberen zo snel mogelijk te reageren!

Samenwerken

Verkoop je producten online en wil je deze op onze website laten plaatsen, heb je een webshop en wil je deze bij Beste Aankoop aansluiten? Dat kan. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Ook kun je bij ons partner worden of adverteren op onze website, zo genereer je meer bezoekers naar je eigen website. Dit kan al voor een relatief laag bedrag. Interesse? Leuk, we komen graag met je in contact! Zie voor meer informatie de speciale pagina met meer informatie, klik hier.

Meer informatie